Politica de retur

Aveți dreptul de a returna produsele comandate în 14 zile de la data cumpărării. Dacă au trecut 15 zile de la achiziția dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb. Pentru a fi eligibil pentru un retur, articolul trebuie să fie neutilizat, nedeschis și în aceeași stare în care l-ați primit. De asemenea, trebuie să fie în ambalajul original. Primul pas in derularea procesului de retur incepe cu trimiterea unui mail si informarea asupra motivului pentru care se doreste retur. 

După ce ați luat legătura cu noi, puteți trimite articolul la Urban Vibe Roastery SRL, str. Oltului nr.131 - 17, sect 6, București, România.

Costurile de expediere nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul expedierii de returnare va fi dedus din rambursare.În funcție de adresa de livrare, timpul poate varia pentru ca produsul dvs. schimbat să vă ajungă.

 

Rambursări (dacă este cazul)Odată ce returul dvs. este primit și verificat, vă vom contacta prin e-mail pentru a vă informa despre starea rambursării, dacă aceasta este aprobată sau respinsă (și motivele respingerii, dacă este cazul). Dacă este aprobat, rambursarea dvs. va fi procesată și un credit va fi aplicat automat cardului dvs. de credit sau metodei originale de plată, în termen de 7 zile de la data aprobării.

Daca încă nu ați primit rambursarea dvs., vă rugăm să ne contactați la urban.vibe.roastery@gmail.com

+40 768 082 833          urban.vibe.roastery@gmail.com

Înscrie-te la newsletter!

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre cafeaua de specialitate

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii