Termeni si Conditii

Folosirea acestui website implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Iti recomandam sa le citesti.Urban Vibe Roastery SRL is rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Cea mai recenta versiune poate fi gasita in aceasta pagina.

Accesul si vizitarea acestui website se supune Termenilor si

conditiilor de ultilizare, se considera ca ti-ai dat acceptul explicit cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 

 Conform legii, relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor

  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii

  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor

  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Urban Vibe Roastery SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.urban-vibe-roastery.to si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Intregul continut al site-ului www.urban-vibe-roastery.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Urban Vibe Roastery SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Urban Vibe Roastery SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.urban-vibe-roastery.ro este detinut de catre Urban Vibe Roastery SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Preturile produselor de pe www.urban-vibe-roastery.ro pot fi schimbate oricand, fara o informare prealabila.Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

+40 768 082 833          urban.vibe.roastery@gmail.com

Înscrie-te la newsletter!

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre cafeaua de specialitate

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii

Termenii si Conditii